دمنوش طبیعی ایرانی آشنایی با دمنوش های فوق العاده برای سلامت بدن

دمنوش طبیعی ایرانی آشنایی با دمنوش های فوق العاده برای سلامت بدن

۱۵ تا ۳۰ درصد دمنوش گیاهی هیبیسکوس از اسیدهای ارگانیک تشکیل شده است که باعث کاهش خطر تجمع فلزات در آریو کالا جریان خون می‌شود. به علاوه، این دمنوش مفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سلامت پوست را بالا می‌برد. از دیگر نوشیدنی های گیاهی که بسیار استفاده می شود، دمنوش نعناع است که خوردن آن مخصوصا برای معده درد مفید می باشد. این نوشیدنی باعث تقویت سیستم ایمنی می شود و خوردن آن در زمان سرماخوردگی می تواند بسیاری از علائم مانند گلو درد و سردرد را کاهش دهد. خوردن این دم کرده همچنین در مواقعی که دل درد شدید دارید می تواند از قرص های مسکن بهتر عمل کند.

  • دمنوش اسطوخودوس در تمام فصل‌های سال، به ویژه بهار، قابل استفاده است.
  • بیشترین حد مجاز برای نوشیدن این دمنوش، بین ۱ تا ۲ فنجان در طول روز است.
  • اگر در میان انواع دمنوش های گیاهی به دنبال یک دمنوش سالم هستید، بیش از هر چیز باید از کیفیت گیاه دارویی مورد نظرتان اطمینان حاصل کنید.
  • در این مطلب می خواهیم طرز تهیه چند دمنوش خوشمزه را معرفی کنیم.
  • دلیل اصلی‌ استفاده از دمنوش زنجبیل کمک به درمان دل درد و حالت تعوع و همچنین افزودن طعمی‌ تند به دیگر چای ها، مخصوصا چای سیاه می‌باشد.

دم‌نوش‌ها با داشتن مقادیر بالا آنتی‌اکسیدان، از بروز بیماری‌های خطرناک جلوگیری می‌کنند. بعضی از افراد عادت به مصرف زیاد دمنوش‌ها در طول شبانه روز دارند و اغلب نگرانند که مصرف زیاد از حد این نوشیدنی‌ها تهدیدکننده سلامت‌ آن‌ها باشد. «بقراط»۴۶۰ –۳۷۷ قبل از میلاد، ارتباط میان شکل گیاهان و بیماری‌های قابل درمان توسط آن‌ها را به نام تئوری امضاها را مطرح نمود. او بر اساس این نظریه بیان می‌دارد که این خود طبیعت است که به ما قدرت درمانی گیاهان را نشان می‌دهد.

۶ علامت و عوارض مصرف بیش از حد ویتامین دی

برخی گیاهان مانند زنجبیل و چای سبز، سازگاری خوبی با جینسینگ دارند و می‌توان از آن‌ها در کنار جینسینگ، به عنوان دمنوش‌های ترکیبی استفاده کرد. گیاهی که به خاطر نیروزایی و قوت خود از شهرت جهانی برخوردار است و آن را به نام «گیاه جوانی» می‌شناسند. خواص دارویی این گیاه مربوط به ریشه آن است و انواع دمنوش‌ های گیاهی جینسینگ هم از ریشه آن تهیه می‌شوند. هر چقدر ریشه گیاه پیرتر باشد، خواص دارویی آن هم بیشتر خواهد بود.

این چای در درمان ناراحتی های عصبی و تشنج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. مصلح به ماده غذایی یا گیاه دارویی اطلاق می‌شود که عوارض گیاهان دارویی را از بین می‌برد و آن را تعدیل می‌کند. فنجان نوعی از فنجان چای که شیشه‌ای و بدون رنگ است جهت نوشیدن دمنوش بیشتر محبوبیت دارد. آلکالوئید بیشتر آلکالوئیدها به خاطر خواص روان درمانی خود، به عنوان مسکّن‌های قوی و آرامبخش، مشهورند. گل ساعتی و چای ماته نمونه‌ای از چای‌هایی حاوی آلکالوئید هستند. در کشور مصر و مکزیک که از مراکز تولید چای ترش به‌شمار می‌آیند، این چای برای رفع خستگی استفاده می‌شود.

از دمنوش زنجبیل می‌توان به عنوان دارویی برای دیابت، مشکلات قلبی، سرطان، آلزایمر، درد معده، درمان عفونت و کاهش درد مفاصل استفاده کرد. موارد ذکر شده تنها بخشی از خواص این دمنوش خوش عطر و دلچسب است. چون زنجبیل طبیعتی گرم دارد، سبب افزایش سریع فشارخون می‌گردد. بنابراین کسانی که مبتلا به فشار خون بالا هستند باید آن را با احتیاط بیشتری مصرف نمایند. پس اگر سابقه بیماری‌های قلبی، زخم معده یا سایر اختلالات دستگاه گوارش را دارید از مصرف دمنوش آویشن اجتناب کنید. شربت آبلیمو یک نوشیدنی سرشار از ویتامین C است که هم روش تهیه خیلی آسانی دارد و هم به خاطر مزه ترش و دل‌چسب طرفداران خیلی زیادی دارد.

طرز تهیه دمنوش سالم برای نوشیدن [چگونه دمنوش درست کنیم]

در این نوشتار به بررسی برخی از این گیاهان می‌پردازیم و خواص آن‌ها را به طور کلی بیان می‌کنیم. این دمنوش بهاری معطر برای بسیاری از مشکلات زنانه نیز مفید است. عضلات رحم را تقویت کرده و باعث می شود خونریزی ماهیانه کاهش یافته و قاعدگی های نامنظم تنظیم شوند. ترکیب آهن و ویتامین سی باعث می شود که آهن خیلی بهتر جذب بدن شود. دمنوشی که در ادامه معرفی می شود سرشار از آهن و ویتامین سی می باشد.

توجه داشته باشید که زیاده‌روی در مصرف این دمنوش گیاهی یعنی ۲ تا ۳ فنجان به صورت روزانه، می‌تواند باعث تحریک سیستم گوارش شود. در این صورت، احتمالا از میان انواع دمنوش ها، انتخاب بهتر و دقیق‌تری خواهید داشت. در این مقاله از ایده آل مگ به سراغ ۱۰ دمنوش بی‌نظیر گیاهی رفته‌ایم تا با طرز تهیه و فواید هر یک، بیشتر آشنا شویم. شاید زمان آن رسیده باشد که کمی از دنیای تک‌رنگ چای سیاه فاصله گرفته و به دنیای رنگارنگ انواع دمنوش های گیاهی قدم بگذارید.

دم کردن ، همان عصاره گیری از گیاه به وسیله آب است که باعث می شود خواص گیاه را به آب منتقل شود. برای تهیه دمنوش از قسمت های مختلف گیاه ( ریشه ، ساقه ، برگ ، گل ، میوه و دانه … )که می تواند خشک یا تازه باشد ، استفاده میشود. بعضی از گیاهان دارای اجزایی فرار هستند که اگر فرآیند دم کشیدن طولانی گردد، مواد موثره آن‌ها از دست می‌رود.