به دنبال رشد کسب و کارتان هستید؟ ملی پیامک به شما امکان جذب، نگهداری و تعامل با مشتری را می دهد.

بروزرسانی: 31 خرداد 1404
کلاهبرداری پیامکی چیست؟ | راه های درامان ماندن از کلاهبرداری های پیامکی
همانطور که گفتیم کلاهبرداری پیامکی روزیه روز بیشتر می شود و کلاهبرداران با پیامک های متفاوت سعی در فریب کاربران دارند. در مواجه با پیامک های فریبنده، هرگز احساسی رفتار نکنید و راه کارهای بالا بردن امنیت را برای حفظ اطلاعات شخصی تان استفاده کنید. حالا که با خواندن این مقاله در این خصوص آگاهی کسب کردید، اطرافیان خود را هم در این مورد مطلع کنید. همچنین در صورت مواجه شدن با چنین کلاهبردارهای پیامکی مراتب را به اطلاع پلیس فتا برسانید.
نوع رایج دیگری از پیامک های کلاهبرداری، اس ام اس های برنده شدن پول نقد و سکه و لوازم خانگی و ... است. در واقع، این حقه تا حدی منطقی تر از ترفند چوپان دروغگو است.
ماجراهای کلاهبرداری پیامکی
سناریوی بالا کلی بود و براساس خلاقیت کلاهبرداران، این روزها داستان های جدید هم پیدا می شود. قانون شمارۀ یک کلاهبرداری پیامکی با یک پیشنهاد وسوسه انگیز قلاب را به سمت شما پرت می کنند، حالا شما با لحظه ای غفلت به سمت قلاب می روید و نوبت کلاهبردار است که با مهارت قلاب را بالا می کشد. این مهارت ترکیبی است از:
- قابل باور بودن داستان
- چرب زبانی کلاهبردار
- برانگیختن احساسات طعمه (طوری که فرصت فکر و تصمیم گیری به او داده نشود)
در ادامه معمولاً یک شخص روستایی و ساده لوح را برای صحبت با خریدار جلو می فرستند و آثار تقلبی را به نام اثر اصلی جا می زنند و متأسفانه از بین چندین مورد یک مورد گول می خورد. با اطلاع از کلاهبرداری، قربانی هیچ نشانه ای از طمع کار اصلی ندارد و میلیون ها تومان پول خود را به راحتی از دست می دهد. (حالت بدتر این است که حتی آثار تقلبی هم به قربانی نمی دهند و فقط در محل قرار با ضرب و شتم پولی که آن بخت برگشته برای معامله آورده را از او می گیرند.)
شما برنده یک سکه تمام بهار شدید!
نظر کارشناسان آثار فرهنگی تاریخی چیست؟
سلام برادر من سیدرسول هستم، چوپانم تو روستایمان. داشتم زمین شخم می زدم، مقداری سکه با مجسمه پیدا شد، استخاره گرفتم، به ابالفظل شماره شما خوب آمد، پیام دادم کمک کنی، بفروشی، اباالفظلی هرچه بردن، نصف نصف، تو را به فاطمه زهرا کمک کن، به کسی نگو، اگر پلیسی بگو.