مشخصات و قیمت مقاطع داربست و لوله – تابلو پیامک – سامانه پیامکی

مشخصات و قیمت مقاطع داربست و لوله - تابلو پیامک - سامانه پیامکی


راهنمای مطالعه

داربست و لوله فایل

مقاطع و لوله های داربست، مقاطع توخالی با اشکال مستطیلی و دایره ای مختلف هستند که با استفاده از آلیاژ آهن و صفحات فولادی تولید می شوند. این نوع تجهیزات به صورت مقاطع باز و بسته و به صورت لوله داربستی به صورت استوانه های توخالی تولید می شود. که کاربردهای مهم و عمده ای در صنایع صنعتی و ساختمانی دارد. این مقاطع فولادی به دلیل کاربرد وسیع در چندین نوع ضخامت و اندازه تولید می شوند. گیره و لوله داربست به روش های مختلفی تولید می شود. هر کدام از آنها مشخصات فنی متفاوتی دارند.

مشخصات فنی فایل ها

پروفیل ها انواع مختلفی دارند که بر اساس کاربرد و خواص در ضخامت ها و اندازه های مختلف تولید می شوند. این مقاطع با استفاده از ورق های فولادی در دو روش تولید نورد سرد و نورد گرم مونتاژ می شوند. ضخامت این مقاطع در نوع سبک و سنگین 7/0 تا 10 میل و اندازه این مقاطع در نوع سبک و سنگی 20*10 تا 300*300 می باشد. طول و اندازه انشعاب بسته به کاربرد و محل استفاده از 6 تا 12 متر متغیر است که معمولاً در ارتفاع 6 متری برای همه سایزها در نظر گرفته شده و تولید می شود. وزن مقاطع با توجه به ضخامت های مختلف متفاوت است و در ضخامت های بزرگتر می تواند وزن بسیار بالایی داشته باشد.

برای مشاهده قیمت پروفایل روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/profile-price/

انواع پروفیل چیست؟

پروفیل ها دارای انواع مختلفی به دو صورت باز و بسته می باشند. هر کدام از این پروفایل ها بر اساس ویژگی های متفاوتی که دارند می توانند در بخش های مختلف مورد استفاده قرار گیرند. در زیر به طور کلی به انواع پروفیل اشاره خواهیم کرد.

فایل صنعتی

مقاطع صنعتی از پرکاربردترین مقاطع در صنایع صنعتی هستند که نقش اساسی در ساخت و تولید انواع محصولات با اشکال، ابعاد و اندازه های متنوع دارند. پروفیل های صنعتی مقاومت فشاری بالایی دارند و بیشترین تنوع را در اندازه پروفیل دارند. این پروفیل ها در تولید ماشین آلات صنعتی، لوازم خانگی، صنایع خودروسازی و … کاربرد فراوانی دارند.

ساخت فایل

پروفیل های ساختمانی پروفیل های مهم در صنعت ساختمان هستند که نقش بسیار مهمی در ایجاد سازه های ساختمانی دارند. این مقاطع از فولاد ضد زنگ در ابعاد و اندازه های مختلف مربع و مستطیل ساخته شده اند. که در اجرای سازه های فلزی مانند گیره و تیر سقف استفاده می شود. همچنین در قسمت های دیگر به منظور حصار کشی و حفاظت در ساختمان استفاده می شود. حداکثر ابعاد در نظر گرفته شده برای پروفیل ساختمان 135×135 میلی متر است.

فایل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه شامل مقاطعی است که در تولید آن از یک لایه محافظ به منظور ایجاد مقاومت بالا و جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی استفاده شده است. در این نوع پروفیل با افزودن لایه پوششی، استحکام و پایداری پروفیل در رطوبت بسیار بالا افزایش می یابد. مقاطع فولادی گالوانیزه در ضخامت ها و ابعاد مختلف تولید می شوند. که می توان از آن در ساخت گلخانه یا قطعات با شرایط آب و هوایی خاص استفاده کرد. قیمت پروفیل گالوانیزه به دلیل گالوانیزه شدن با سایر پروفیل ها متفاوت است.

نگاه

این نوع پروفیل ها ظاهری Z شکل دارند و این پروفیل ها در چندین سایز از ۱۶ تا ۲۲ سانتی متر تولید می شوند که در سازه های فلزی به ویژه اسکلت فلزی و سوله کاربرد دارند. ضخامت این نوع مقاطع فولادی از 2.5 تا 3 میل متغیر است و بسته به نوع پروژه قابل افزایش است.

پروفایل نور

پروفیل سبک یا نوع پروفیل مبلمان، پروفیل سبک و نازک است. این نوع پروفیل ها به دلیل استفاده از ورق های نازک به پروفیل های سبک معروف هستند. مقاطع مبلمان با استفاده از ورق های فولادی در اندازه های مختلف تولید می شوند. از این پروفیل ها در صنایع مختلف از جمله تولید مبلمان نیز استفاده می شود. این پروفیل ها کمترین ضخامت را در بین انواع پروفیل ها دارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد نمایه سبک اینجا را کلیک کنید.

مقطع باز و بسته

پروفیل ها در دو نوع باز و بسته تولید می شوند. مقاطع تولید شده به شکل مربع و مستطیل به دلیل شکل توخالی و بسته به مقاطع بسته معروف هستند. از طرفی پروفیل هایی که دارای رویه باز و بدون روکش بسته هستند به پروفیل های باز معروف هستند. از جمله این پروفایل ها می توان به پروفایل Z نیز اشاره کرد.

انواع لوله داربست

لوله های داربست یکی از پرطرفدارترین لوله ها در صنعت ساختمان هستند. این لوله ها از ورق های فولادی توخالی نورد شده به ابعاد 6 متر تولید می شوند و لوله های داربستی به دلیل استفاده در پروژه های ساختمانی و ایجاد دسترسی در انواع مختلف تولید می شوند. سه ضخامت 2، 2.5 و 3 میل رایج ترین در بازار هستند. این لوله ها به لوله های داربستی 14، 17 و 21 کیلوگرمی نیز معروف هستند. با توجه به کاربردی بودن ضخامت ها، بیشترین تولید لوله در این سه نوع ضخامت انجام می شود.

برای اطلاع از قیمت لوله داربست روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/قیمت-و-وزن-5-داربست-لوله/

مشخصات فنی لوله های داربست

لوله های داربست به روش 11.2 اینچ یا درجه 5 تولید می شوند. در خط تولید این لوله ها از بالاترین استاندارد نورد ورق استفاده می شود. به طوری که کیفیت و مقاومت لوله داربست در بالاترین حد ممکن بوده و در هنگام وارد آمدن فشار به آن از پایداری لازم برخوردار باشد. ضخامت های در نظر گرفته شده در سه نوع پرکاربرد 2، 2.5 و 3 میل می باشد. طول در نظر گرفته شده در تولید و مونتاژ لوله ها 6 متر می باشد. لوله های داربست سبک و سنگین با توجه به نوع پروژه انتخاب شده و با انکر مورد استفاده قرار می گیرند.

فرآیند تولید لوله داربست؟

در مرحله اول ورق مشکی ST37 برای مونتاژ و ساخت لوله های داربست آماده می شود. شروع فرآیند تولید پس از تهیه مواد اولیه. ورق مورد استفاده به صورت رول به کارخانه منتقل می شود و در این مرحله به دلیل عرض زیاد ورق، برای تولید لوله 11.2 اینچی درجه 5، ورق ها قرار می گیرد داخل دستگاه شکل می گیرد. دستگاه غلتک دارای چندین غلتک برای فرم دهی مناسب می باشد که با ایجاد غلتک های فشاری و پیوسته حالت U را در ورق ایجاد می کند. سپس با ایجاد انحنا در لبه های ورق، شکل نهایی آن به شکل O در می آید در مراحل بعدی فرآیند جوشکاری برای اتصال لوله ها آغاز می شود. در این مرحله از جوش (ERW) برای اتصال مقاومتی لوله ها استفاده می شود. فشار و گرما در این نوع اتصال باعث می شود که لایه های داربست با کیفیت بالا به یکدیگر متصل شوند و در نتیجه خروجی بهتری را ارائه دهند. در نهایت پس از اتصال لوله ها در جای خود قرار می گیرند تا به دمای محیط برسند.

نحوه اتصال لوله های داربست

لوله های داربست به عنوان سازه نگهدارنده وظیفه ایجاد سازه موقت در ارتفاع را دارند. این سازه بسته به پروژه های مختلف می تواند فشار زیادی را تحمل کند. به همین دلیل هنگام استفاده از لوله های داربستی باید بهترین نوع اتصال برای آنها انتخاب شود. از جمله روش های مختلفی که برای اتصال لوله های داربست وجود دارد. داربست یکی از بهترین روش ها تاکنون بوده است. وظیفه این بست ها ایجاد یک اتصال قوی بین لوله ها برای ایجاد پیوندهای قوی است. انکر داربست در انواع مختلفی تولید می شود و در اجرای داربست کاربرد دارد.

عوامل موثر بر قیمت پروفیل و لوله داربست

عامل مهم و موثر در قیمت مقاطع و لوله های داربست ضخامت و وزن آنها می باشد. همانطور که می دانید واحد اندازه گیری قیمت لوله پروفیل و داربست به کیلوگرم می باشد که وزن آنها در تعیین قیمت بسیار تعیین کننده است. هر چه ضخامت آن در تولید بیشتر باشد، در نتیجه وزن نهایی و قیمت نهایی کویل و لوله افزایش می یابد. از دیگر عواملی که بر قیمت تاثیر می گذارد می توان به هزینه های تولید، مواد اولیه و سازنده اشاره کرد.

قیمت پروفیل و لوله داربست

داربست و لوله دو نوع متداول مقاطع فولادی هستند. این نوع مقاطع فولادی به دلیل کاربردهای گسترده بسیار محبوب بوده و امروزه در بسیاری از پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به کاربردهای گسترده مقاطع داربست و تولید لوله هایی با ابعاد، اندازه و ضخامت های مختلف، با استفاده از ورق های مختلف انجام می شود. این تاثیر زیادی روی قیمت آنها دارد. همچنین نوسانات بازار آهن و تغییر قیمت ورق های فولادی تغییر کرده و قیمت آنها افزایش یا کاهش می یابد.

منبع: https://farazsms.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA/